Probeer Mooiesite.nl gratis!

Zonder kleine lettertjes *

Met de gratis probeersite kun je 30 dagen vrijblijvend zelf zien hoe makkelijk het is om met Mooiesite.nl je eigen website te maken.

Vrijblijvend zelf proberen

* Echt vrijblijvend

We houden van duidelijkheid. Met de probeersite zit je nergens aan vast en vrijblijvend is dus echt vrijblijvend. Zonder tegenbericht heffen we de probeersite na 30 dagen gewoon op.

Geen dubbel werk

Bestel je tijdens de probeerperiode je echte website, dan nemen wij je probeersite 1-op-1 voor je over. Je kunt dus direct beginnen met de inrichting van je nieuwe website.

Direct in het echt?

Bestel je abonnement nu en je nieuwe website is vandaag nog online, op je eigen domeinnaam en met je eigen mailaccounts.

Eenvoudig beheer dankzij onze Online beheeromgeving

Eenvoudig beheer dankzij onze Online beheeromgeving

Met onze Online beheeromgeving maken we het supersimpel om zelf je website te maken en te onderhouden. Je hebt geen technische kennis nodig, hoeft niets te installeren en wij regelen automatisch alle technische updates voor je.

Updates door Mooiesite.nl

Alles-in-1

Bij Mooiesite.nl heb je met één abonnement je hele website geregeld. Dus ook je domeinnaam, e-mail met spamfilter, Google optimalisatie, de ondersteuning door onze helpdesk en de hosting van je site.

Hulp nodig bij de opmaak van je website?

Hulp nodig bij de opmaak van je website?

Zullen wij je website voor je opmaken? Dan zorgen we voor een goede topafbeelding, de indeling van je template en een mooie combinatie van je eigen kleuren en lettertypes. Zo ziet je site er direct goed uit en kun je snel aan de slag met het plaatsen van je teksten.

Het laten opmaken van je website door de vormgevers van Mooiesite.nl kost eenmalig €99 inclusief BTW en verandert niets aan de mogelijkheden die je hebt om je website zelf te bewerken. Stuur ons je logo, eventueel wat extra foto’s en ideeën en we gaan voor je aan de slag.

Redduck

Webdesign op maat? Redduck!

Grootse plannen? Via ons label Redduck maken wij websites op maat. Dat doen we samen. Jij brengt je kennis van je bedrijf en producten mee, wij onze kennis van internet, zoekmachines en webdesign.

We maken al een complete website voor je vanaf 750 euro. En we regelen ook direct je domeinnaam, de hosting van je website en je e-mail voor je.

Op zoek naar een websitebouwer die met je meedenkt? Neem vandaag nog contact met ons op.

Laten we samen een website maken die wérkt.