Social Media op je website

Social Media op je website

Maak je website onderdeel van je netwerk. En zet je netwerk in om je website te promoten.

Met onze Social Media widgets toon je automatisch je laatste Tweets en Facebook updates op je website. En je maakt het je bezoekers gemakkelijk te linken naar je website op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Facebook

Facebook

Met meer dan 2 miljard gebruikers is Facebook de grootste social netwerksite ter wereld. Gebruikers kunnen er een persoonlijk profiel aanmaken en bedrijven een eigen bedrijfspagina.

Als beheerder van een Facebookpagina kun je een Facebook Like Box maken. Dat is een speciale versie van de Facebook Likebutton, gemaakt voor de integratie van je Facebook Pagina op je eigen site. Via de Online beheeromgeving voeg je de Like Box met de Likebutton, je netwerk en je laatste Facebookposts heel simpel toe aan je website.

Twitter

Twitter

Twitter is een gratis dienst om korte berichtjes van maximaal 140 tekens online te publiceren, waarbij mensen elkaar kunnen volgen of op elkaar kunnen reageren.

Via de Online beheeromgeving plaats de Twitter widget op je website, waardoor jouw tweets automatisch ook op je eigen site worden weergegeven.

AddThis

Sharebuttons

Met onze sharebuttons widget maak je het je bezoekers wel erg gemakkelijk om naar je website te verwijzen op Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp. Eén muisklik is genoeg.

Probeer Mooiesite.nl 30 dagen gratis en vrijblijvend zelf
Zonder kleine lettertjes.