Eenvoudig beheer dankzij onze Online beheeromgeving

Eenvoudig beheer dankzij onze Online beheeromgeving

Met onze Online beheeromgeving maken we het supersimpel om zelf je website te maken en te onderhouden. Je hebt geen technische kennis nodig, hoeft niets te installeren en wij regelen automatisch alle technische updates voor je.

Inloggen en aan de slag

Inloggen en aan de slag

Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op iedere computer met internettoegang. Je bent overal en altijd zélf de baas over de inhoud van je site.

Je bewerkt je website met onze Online beheeromgeving, die we speciaal hebben gemaakt om het bewerken van je website zo eenvoudig mogelijk te maken. Je kunt dus zonder handleiding of cursus aan de slag.

En met je abonnement heb je je hele website in één keer geregeld. Dus ook je domeinnaam, e-mailadressen met spamfilter, Google optimalisatie, de ondersteuning door onze helpdesk en de hosting van je site.

De opmaak van je website

De opmaak van je website

Met Mooiesite.nl kun je alle kanten op. Strak zakelijk, vrolijk en speels, informatief of juist visueel, je hebt het volledig zelf in de hand.

In de Online beheeromgeving hebben we een flinke verzameling kleurenschema's en opmaaktemplates, voor je gemaakt. Kies de kleuren die het beste bij je passen en pas ze vervolgens zo aan dat het helemaal naar je zin is.

De afbeelding aan de bovenkant van je site kun je zelf uploaden. Kies hiervoor een leuke foto of gebruik gewoon je logo. Als je ook in de teksten eigen afbeeldingen gebruikt, kun je site volledig naar je hand zetten.

Vul je pagina alinea voor alinea

De inhoud van je website

De unieke werking van de Online beheeromgeving maakt het heel makkelijk om je pagina's in te vullen. Dat doe je namelijk per alinea, waarbij zo'n alinea van alles kan zijn: een stukje tekst, een formulier, een fotoalbum, product of YouTube video.

Iedere alinea wordt vanzelf netjes op je site weergegeven. Je hoeft dus geen "code" te kunnen lezen of schrijven om je website te vullen.