Zoekmachine optimalisatie

Gratis en vrijblijvende sitecheck door Mooiesite.nl

Bij Mooiesite.nl zijn we veel online. En dus komen we heel regelmatig websites tegen die niet helemaal lekker werken, nauwelijks bezoekers trekken of gewoon niet zo veel doen. Ben je benieuwd of jouw website zo'n site is? Of levert je site je (te) weinig op, maar weet je niet precies waarom? We kijken graag met je mee.

Vul hieronder je gegevens in en we doen een gratis sitecheck voor je. De resultaten sturen we je per mail toe, zodat je je advies kunt doornemen met je vaste sitebouwers, maar natuurlijk ook met ons :-)

Vraag de check nu aan

Vraag de sitecheck aan

Zo werkt het

Stuur ons via bovenstaand formulier je gegevens en wij nemen een kijkje op je website. We beoordelen je website vervolgens op een aantal onderdelen, zoals:

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Snelheid
  • Techniek
  • Vormgeving

Dat doen we persoonlijk, dus echt speciaal voor jouw site. We bekijken of je website technisch in orde is, of de site het goed doet op ieder scherm en of de laadtijd goed is. Daarnaast kijken we naar de score van je website in zoekmachines en mogelijkheden voor (verdere) optimalisatie van de vindbaarheid van je website.

Uit de check komt een op maat gemaakt advies dat we je per mail toesturen. Over dat advies gaan we natuurlijk graag met je in gesprek, dus als je er vragen over hebt, aarzel dan niet om ze te stellen!