Over Mooiesite.nl

Bij Mooiesite.nl helpen we bedrijven, clubs en particulieren al ruim 19 jaar met het maken van hun eigen website. Dat doen we door het beheer van de website echt simpel te houden. En door bij vragen een duidelijk antwoord te geven.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de gratis sitecheck.

Meer dan
7.500
gebruikers gingen je voor
Sinds 2005
19
jaar ervaring
4.6
op Trustpilot

Niet moeilijk doen

Het is niet moeilijk om ingewikkeld te doen over webdesign. Maar wij houden ervan om dat niet te doen. Om in normale taal uit te leggen hoe het werkt. En om de techniek zo in te richten dat onze gebruikers daar geen omkijken naar hebben.

Dus zorgen we voor de hosting van je website en de registratie van je domeinnaam. En we verzorgen het onderhoud van alle technische aspecten van je website, zoals technische updates en het beheer van je e-mailaccounts.

Online beheeromgeving

We zijn bijzonder trots op onze Online beheeromgeving. Dat systeem maakt het bewerken van je website net zo eenvoudig als het typen van een tekst in Word. Je bent zelf de baas over zowel de opmaak als de inhoud van je website.

En doordat we in gesprek blijven met onze gebruikers, wordt de Online beheeromgeving steeds beter.

Probeer Mooiesite.nl 30 dagen gratis en vrijblijvend zelf
Zonder kleine lettertjes.

Managed WordPress

Sinds 2013 maken we ook websites met WordPress, onder de naam Redduck. Dat doen we op dezelfde manier: duidelijk en eerlijk. Op www.redduck.nl lees je daar alles over.

Met Redduck Standaard bieden we een voordelig abonnement voor een complete website, met de mogelijkheden van WordPress en de eenvoud van Mooiesite.nl. En met Redduck Op Maat bouwen we complexe websites en webwinkels.

Lees verder op Redduck.nl