Over Mooiesite.nl

Mooiesite.nl maakt het voor gebruikers zonder uitgebreide ICT-kennis mogelijk een eigen site te maken en te onderhouden.

Internet is in steeds grotere mate een omgeving waar gebruikers zonder specialistische computerkennis zelf aan de slag kunnen. Internetgebruikers hebben steeds meer verstand van zaken. Maar minstens zo belangrijk: het aanbod wordt ook steeds slimmer ontwikkeld.

Websites als Wikipedia, Facebook, YouTube en Greetz maken het voor mensen mogelijk om zonder tussenkomst van experts - en zonder handleiding - allerhande zaken online te regelen.

Mooiesite.nl heeft op basis van de meest gebruikte toepassingen een website standaard ontwikkeld met een lage drempel. Door de hosting, domeinnaam, e-mail en installatie van het CMS in één pakket aan te bieden, heeft de gebruiker in één keer alles geregeld.

Bovendien zorgt Mooiesite.nl centraal voor de updates van de Online beheeromgeving. De gebruikers hoeven dus nooit technische handelingen te verrichten om het systeem veilig en up-to-date te houden.

De ervaring van Mooiesite.nl heeft tevens geleid tot het maken van een aantal keuzes in de opzet van het beheersysteem. De mogelijkheden zijn uitgebreid, maar niet te overweldigend. Daardoor is het systeem erg eenvoudig in gebruik, wat aansluit bij de wens om zonder technische kennis of handleiding aan de website te kunnen werken.

Dat maakt Mooiesite.nl al sinds 2005 jaar dé partner om internettoepassingen op een toegankelijke manier beschikbaar te maken voor gebruikers van alle niveau's.

Sinds 2013 maakt het team van Mooiesite.nl ook websites op maat, onder de naam Redduck.

Sitemap