Maak je eigen webwinkel

Maak je eigen webwinkel

Je hebt geen technische kennis nodig om je eigen webwinkel te maken en onderhouden. Met de webwinkel van Mooiesite.nl zet je in een paar muisklikken je eigen webshop in elkaar en vul je je pagina's met je eigen producten.

Al je producten in één catalogus

Al je producten in één catalogus

De catalogus is de basis van je webwinkel. Hier maak en bewerk je de producten. Je deelt er je producten in in categorieën, zodat je bezoekers snel vinden wat ze zoeken.

Je bent volledig vrij in de indeling van je webwinkel. Zo kun je één product aan meerdere categorieën toevoegen en producten ook los op je website zetten.

Het systeem maakt automatisch een "feed" van je producten, zodat je ze kunt delen met bijvoorbeeld Google Shopping of Beslist.nl.

Grip op je bestellingen

Grip op je bestellingen

In de Online beheeromgeving van je website vind je een handig overzicht met de details van iedere bestelling. Daar vind je ook de status van de betaling, zodat je weet of je het product al kunt opsturen.

Bij het plaatsen wordt er automatisch een orderbevestiging naar de klant gestuurd, met daarbij een overzicht van de bestelling in pdf-formaat als bijlage.

Betaalmogelijkheden toevoegen

Betaalmogelijkheden toevoegen

In de Online beheeromgeving stel je heel eenvoudig je gewenste betaalmethodes in. Je kunt betalingen accepteren met iDEAL, creditcard, Paypal, Mistercash/Bancontact of op factuur.

De online betalingen verlopen via paymentprovider Mollie en zijn dus gegarandeerd veilig. Een Mollie account is gratis en je betaalt geen abonnementskosten.

Probeer Mooiesite.nl 30 dagen gratis en vrijblijvend zelf
Zonder kleine lettertjes.